.

.

Bežična tipkovnica Bluetooth - Prijenosni i ultra-tanki clamshell to 10-inčni Bežična Tipkovnica s pozadinskim Osvjetljenjem, podloga za miša Smartphone Tablet Bluetooth(zelena)

Bežična tipkovnica Bluetooth - Prijenosni i ultra-tanki clamshell to 10-inčni Bežična Tipkovnica s pozadinskim Osvjetljenjem,

HRK 62.37
Iz robe

10-inčni poboljšana i proširena obrada, ima više i šire tipke, nego što je uobičajena 7-inčni tipkovnica, koja pruža bolje korisničko iskustvo.Mat metalik текстурная kućište tipkovnice ne klizi, stvarajući kod ljudi dojam visoke klase.Prijenosni i ultra-tanki, vrlo povoljno za vas, da nose sa sobom na putovanja ili poslovnih putovanja.Može se koristiti s uređajima, планшетами, laptop i desktop računala.Lagani sa tihim tipkama, vodootporan i prašinu, ножничный stil tipkovnice donosi brzo biranje teksta i dobar osjećaj ruke.Standard Bluetooth 3.0 sučelja MICR, učinkovit rad može biti postignut u roku od 10 metara.Kako koristiti : a 1. Uključite prekidač na tipkovnici, kratko pritisnite prekidač za bežičnu tipke za povezivanje. 2. Aktivirajte Bluetooth vezu na vašem mobilnom telefonu ili računalu, koju možete koristiti nakon uspješne veze.Specifikacija : Tip elementa : Bežična tipkovnica Bluetooth Bluetooth 3.0 Standard za sučelje MICR Učinkovit rad može se postići : u roku od pribl. 10 metara / 32.8 ft Metoda modulacija : GFSK Radni napon : 1.8~3.6 Na Radna struja : 30 dana Vrijeme punjenja :

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti