.

.

Univerzalni Val Filter Dizalica,720° Okretni Dizalica Raspršivač Glave uz Čvrst Bakar i ABS, Anti-Val, Obogaćena kisikom Pjena,4-слойный cjedilo,Zatvoreni Dizajn s dvostrukim o-prstenom(1 kom)

Univerzalni Val Filter Dizalica,720° Okretni Dizalica Raspršivač Glave uz Čvrst Bakar i ABS, Anti-Val, Obogaćena kisikom

HRK 261.30
Iz robe

【720° Zakretanje】- Skrenite na izlaz vode na 720°, to je više prikladan za pranje lice i ispirati grlo!. [Size proizvod]-(l XWXH) 15×8×5 cm / 5,9×3,1×2 cm, pogodna za unutarnje i vanjske navoj promjera 22-24 mm, ako je vaš dizalica 22 mm ili 24 mm, možete koristiti sam proizvod, 22 domaće zuba, od 22 do 24 adapterom vanjskog navoja, tako da ga se može primijeniti na dva типоразмерам dizalice. 【2 prekidača - 4 sloja - Dvostruka brtva】- Dvije vrste okretanja prekidača izlaz vode, obogaćena kisikom pjena, брызгозащищенная voda, четырехслойный mrežasti filtar za uklanjanje nečistoća i dvostruke brtve kako bi se spriječilo drip feed indeksiranja. 【Industrijska kvaliteta za komercijalnu upotrebu】- Solidna bakar, ABS-kućište za dodatnu izdržljivost i trajnost.Ovaj predmet također uključuje armirano dvostrukim o-prsten ventila koji osiguravaju da sve curi spriječiti. 【Siguran i udoban dizajn】-Val filter dizalica uvodi zrak u tok vode, da se proizvesti veći i bijeli potok, koji je mekan na dodir i bez prskanja.Ovaj proizvod zasigurno će vaši klijenti ili zaposlenici sretni.pogodan za restoran, usluga pranja rublja i stražnjeg dvorišta.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti