.

.

Brivalis Long Fabric Resistance Band Set for Women & Men - 3 Duge trake za vježbe i 1 Podesiva traka za попы. Сверхмощные Fitness stretch trake, Set za vježbanje cijelog tijela. Pomoć u kući i sportskih vježbi.

Brivalis Long Fabric Resistance Band Set for Women & Men - 3 Duge trake za vježbe i 1 Podesiva traka za попы. Сверхмощные

HRK 89.70
Iz robe

pamuk.Uvezene. 【 SVOJ KONAČNI SKUP CRTA OTPORA 】– Ovi fitness-trake podržavaju sve metode treninga.Podesiva traka za попы pogodan za bilo koju veličinu bedara, a 3 duge trake (laka, srednja, teška) će vam pomoći da brzo umanjena.Cijeli skup бандажей je izrađen od višeslojnih tkiva, što ih čini iznimno čvrsta, sigurna i ne pucaju tijekom vježbe, kao običan lateks. 【 JEDAN SKUP, KOJI ODGOVARA SVIM 】– Za žene i muškarce te vrećaste эспандеры su idealni za vježbanje cijelog tijela kod kuće i u teretani.Možete ih koristiti kao stretch trake, opreme za кроссфита, pomoćne trake za povlačenjem i mnogo drugog. 【 MOBILNI SPORTSKI KOMPLET 】– Teretana, koji se uklapa imaš u džepu.Ovaj lagani set spojnica dolazi u posebnu torbu za nošenje, tako da ih možete ponijeti sa sobom i trenirati bilo gdje.Kombinacija prirodnog lateksa i pamučne tkanine, ne će se trljati o vašu kožu, a da pritom zadrže izuzetno izdržljiva traka. 【 BESPLATNI BONUS 】– šaljemo vam konačna studija vodič košta $9.99 BESPLATNO!U paketu s vježbe za gornji dio tijela, core i donji dio tijela.Ovaj PDF brošura će vam pomoći ubrzati vaš trening kako biste dobili maksimalne rezultate. 【 GARANTIRANO KUPNJA 】– znamo da postoji mnogo konkurenata, ali mi zaista vjerujemo u naše proizvode.To je razlog zašto smo će se povrat ti 100% , ako imate barem najmanja briga o nečemu.Jednostavno, pošaljite ga natrag za zamjenu ili puni povrat novca!Izbor je na vama.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti