.

.

Miješanje pratilac poklopac boja boja može pokriti spustivši nos, rukohvat pištolja Olovke miješalica boje da bi promiješati, vratiti i zadržati - Koliko puta okretati kako bi pojas se može (1L/4Л) (4 litre)

Miješanje pratilac poklopac boja boja može pokriti spustivši nos, rukohvat pištolja Olovke miješalica boje da bi promiješati,

HRK 279.90
Iz robe

❤【Mixed mate paint cover】Poklopac za mikser za miješanje čini miješanje i ispune boje i završiti istim plućima i slobodni od nereda, kao ispuna sirup od диспенсера u stilu blagovaonom. ❤【Ažurirana verzija】Zaboravite открывалку za poklopaca, miješalice, punch rupe na rubovima čavlima i čekićem, oslobodite se boje od strane banke, a zatim pokušajte srušiti poklopac natrag na taped rub, ne деформируя ga.Premazi uklanja sve ove probleme. ❤【Jednostavnost korištenja】Bez obzira наливаете li boje u ladicu ili boja i lakova u slika pištolj, će vam se svidjeti jednostavna, slobodna od kapi operacija uvjetom Miješanje Mate.Samo zavrtite ručicu i kliknite na palac na nulu. ❤【Screw paddle】Jednostavno okrenite ručicu i kliknite na palac na nulu.Nikakve kapi, zbunjenost, nema напрасного završetka.Spiralni nož se postavlja boju sa dna banke u sekundi, što je nešto što bi trebalo minute s prljavim, расточительной лопастью. ❤【Jedinstveni privatni】Jedinstvene zatvorene jedinstvene vrata za postizanje precizne količine potrebne boje.Uvozni materijal za pečaćenje, utjecaj brtvljenje bolje.Jedinstveni način postavljanja spremnika, jednostavan za upotrebu.Pogodna za vodne auto boje.Vrijedi za sve marke boja.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti