.

.

za Microsoft Surface Book 1/2 15-inčni ekran u Potpunosti odvojiv Filter za Zaštitu zaslona Privatnosti, Anti-Špijun Filter, Антибликовая funkcija Radi (za Surface Book 1/2 15-inčni zaslon zaštitnik privatnosti)

za Microsoft Surface Book 1/2 15-inčni ekran u Potpunosti odvojiv Filter za Zaštitu zaslona Privatnosti, Anti-Špijun Filter,

HRK 80.97
Iz robe

1.Puni u potpunosti odvojivi zaslon privatnosti FILMEXT savršeno kompatibilan s površinom knjige 1/2 15 inča , filter prikazuje crni rub s odvojivim silikonskim brtvom, lako se uključuje i isključuje, dizajn, bez mjehurića. 2.FILMEXT Surface Book 1/2 15 inča izmjenjivi kutak privatnosti 30 stupnjeva, ±5, transparentnost 60%±5, debljine 0,35 mm. Podaci vidljivi su samo pred zaslonom, kada se gleda sa strane se pojavljuje dimed ili crni ekran, anti-glare i funkcija za zaključavanje 35% plave svjetlosti, štiti oči i sprečava refleksije od jakog svjetla, smanjuje pritisak na vaše oči od dnevne odraza i uv zračenja i pomaže vam zaštititi vaš ekran od oštećenja. i prašine. 3.Paket FILMEXT dolazi s bijelom montažnim nosačem, kako bi vaš filter je dobar, kada se ne koristi na ekranu i lako uzeti u pokretu. 4. FILMEXT Surface Book 1/2 15 inch odvojiva privatnost je pogodan za razne javnih površina, poslovnih sastanaka, kancelarija otvorenog tipa, financijskih institucija, kafić, zrakoplova, vlaka i tako dalje, Štiti vaše povjerljive informacije, vaše lozinke, osobni sadržaj, i tako dalje, Koji mogu prodrijeti.Savjeti : Značajka privatnosti se pojavljuje razlika pri različite svjetline zaslona i korisničkom okruženju, što je niža razina svjetline zaslona do 50-75%, bolje privatnost, jača sunčeva svjetlost, bolje funkcija privatnosti previše.Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda ili instalacije, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bi bili sigurni da ste zadovoljni.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti