.

.

UBOTIE Šarene Tipkovnice Bluetooth 100Keys, Bežični Kompaktni Duga Postupnim Boje Klasicni za pisaće strojeve i Fleksibilan Tipkovnica tableta, mobilnih telefona, PC (ljubičasta-Colorful)

UBOTIE Šarene Tipkovnice Bluetooth 100Keys, Bežični Kompaktni Duga Postupnim Boje Klasicni za pisaće strojeve i Fleksibilan

HRK 119.97
Iz robe

????【PREKRASNA POSTUPNIM BOJE I NIKADA NE NESTAJU】Ova tipkovnica dizajn duginih boja će vam pomoći da bolje uživati upisivanja, a također će biti prepoznatljiv u vašem uredu ili domu.Osim toga, nećete brinuti da se boja više ne će nestati s ovom novom verzijom dolaska 2021. ????【RETRO ROUND KEYCAPS】Clicky, Classic, Memories, TKL, nešto što razvijamo, - to bi vam ispisati nešto na bilo kojem mjestu, u bilo koje vrijeme, u međuvremenu, nadamo se da će ova slatko dizajn tipkovnica na pisaćoj mašini može vam donijeti dobre uspomene. ???? 【Kompatibilnost S WINDOWS & MAC OS & IOS & ANDROID】S ovim prijenosnim mini Bluetooth tipkovnica veličine, naći ćete da je vrlo pogodan za ispis poruke ili dokumenta pravilnika uz pomoć ove prijenosne tipkovnice na svojim mobilnim telefonima ili tablet RAČUNALA. ???? 【STABILNA TEHNOLOGIJA POVEZIVANJA BLUETOOTH】Broadcom Chip & 10m connecting rang & quick re-connected &auto-sleep & energy saving.Molimo vas, pobrinite se da vaš uređaj ima Bluetooth funkciju ili vam je samo potreban Bluetooth prijemnik. ????【BILO ZAMJENA I POVRAT ĆE отвечены U ROKU od 6 SATI】Bilo kakav problem, molimo vas da nas obavijestite na vrijeme, poslat će vam dati novi.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti