.

.

WMMING Višenamjenski Jednostavna za pohranu Velikog kapaciteta za pohranu Kauč Klupa Otoman Klupa za obuću Weight-bearing Jak i izdržljiv ( Boja : smeđa , veličina : 40x40x40cm )

WMMING Višenamjenski Jednostavna za pohranu Velikog kapaciteta za pohranu Kauč Klupa Otoman Klupa za obuću Weight-bearing

HRK 259.20
Iz robe

➨ ➨ Udobnost - пенопластовая padding visoke gustoće za vrhunsku sjedenje; mekani kutovi štite svoju obitelj od zla. ➨ ➨ Siguran i stabilan - meki rubovi pružaju veću zaštitu za vaše dijete tijekom igre i trčanja.Noge pomažu osigurati stabilan oslonac. ➨ ➨ Trajnost - Jaka nosivost, solidna i trajno, s nosivosti više od 100 kg, tako da ona također može biti korak-up табуретом.Kad ne možete doprijeti do nečega, možete se opustiti na stolicu. ➨ ➨ Bogata je sjajna oslonac za noge, koja odgovara visini vaših nogu ili stopala, a može se koristiti kao пуфа, klupama za noge, klupama za noge, dječja stolica, kauča, tea stolica, ormar ili kutije za igračke. ➨ ➨ Veličina - 30x30x35cm / 40x40x40cm, možete odabrati pravu veličinu u skladu s vašim potrebama.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti