.

.

za Microsoft Surface Pro 7/6/5/4/3 Potpuno odvojivi filter za zaštitu zaslona Privatnosti, anti-spyware Антибликовая funkcija radi (za Surface Pro 6/5/4 Privacy Screen Protector)

za Microsoft Surface Pro 7/6/5/4/3 Potpuno odvojivi filter za zaštitu zaslona Privatnosti, anti-spyware Антибликовая funkcija

HRK 110.97
Iz robe

1.Kvalitetan potpunosti odvojivi zaslon privatnosti FILMEXT savršeno kompatibilan sa Surface Pro 7/6/5/4/3 , filter prikazuje crni rub s odvojivim silikonskim brtvom, lako se uključuje i isključuje, dizajn, bez mjehurića. 2.FILMEXT Surface Pro 7/6/5/4/3 izmjenjivi kut privatnost je 30 stupnjeva, ±5, transparentnost je 60%±5, debljina iznosi 0,35 mm. Podaci vidljivi su samo pred zaslonom, kada se gleda sa strane se pojavljuje dimed ili crni ekran, anti-glare i funkcija za zaključavanje 35% plave svjetlosti, štiti oči i sprečava refleksije od jakog svjetla, smanjuje pritisak na vaše oči od dnevne odraza i uv zračenja i pomaže vam zaštititi vaš ekran od oštećenja. i prašine. 3.Paket FILMEXT dolazi s bijelom montažnim nosačem, kako bi vaš filter je dobar, kada se ne koristi na ekranu i lako uzeti u pokretu. 4. FILMEXT Surface Pro 7/6/5/4/3 odvojiva privatnost je pogodan za razne javnih površina, poslovnih sastanaka, kancelarija otvorenog tipa, financijskih institucija, kafić, zrakoplova, vlaka i tako dalje, Štiti vaše povjerljive informacije, vaše lozinke, osobni sadržaj, i tako dalje, Koji mogu biti просочены.Savjeti : Značajka privatnosti se pojavljuje razlika pri različite svjetline zaslona i korisničkom okruženju, što je niža razina svjetline zaslona do 50-75%, bolje privatnost, jača sunčeva svjetlost, bolje funkcija privatnosti previše.Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda ili instalacije, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bi bili sigurni da ste zadovoljni.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti