.

.

Tidy Tot Bamboo Wash Platno Mitts – 6 Idealni veličine митенок – 3 za odrasle, 3 za dječje ruke. Bez puno buke вытирание lica za vrijeme kupanja i uzimanja hrane. Idealna igračka za kupanje! Dizajn rukavice umjesto lica flanel.

Tidy Tot Bamboo Wash Platno Mitts – 6 Idealni veličine митенок – 3 za odrasle, 3 za dječje ruke. Bez puno buke вытирание

HRK 61.50
Iz robe

IDEALNA VELIČINA. 3 odrasle rukavice i 3 dječje rukavice idealne su kako za odrasle, tako i za dječje ruke.Rebraste manšete na veliki рукавице i mekana guma na malo za guste i udobno nošenje.MOEMSYA ZAJEDNO.Neka vaše dijete i starija braća i sestre uče kroz igru tijekom pranja!Rukavice dijete veličine poticati parkiranje bez pranje ili pomažu odvratiti dijete dok ste моетесь odraslih pesnica.Pogodno za kupanje i unos hrane.ZA VIŠEKRATNU UPOTREBU, MEKANA I ВПИТЫВАЮЩИЕ VLAGU.Prati krpom, zamijenivši maramice za vrijeme obroka.Idealno za djecu, ubrus alterative.PRIKLADAN ZA NOVOROĐENČAD.Idealan poklon za bebe duša, koji će se koristiti i u dječjim godinama.Koristite kao marionete, kako bi stvorili svijet igre tijekom pranja.Koristite u vrijeme ručka i kupanja kao soft maramice za lice i ruke djeteta.Proizvedeni iz obnovljivih bambusa, te ultra meke upijajući rukavice pogodne za suhe, osjetljive ili skloni alergijama lica, osip kada прорезывании zuba i drugih kožnih bolesti.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti