.

.

Ljepljive kuke,novi obostrani ljepljive zidni univerzalne kuke - obično 5~6 kg i čak do 10 kg. Neće lako pasti.Za višekratnu upotrebu komunalne ručnici Kada strop kuke (20ШТ)

Ljepljive kuke,novi obostrani ljepljive zidni univerzalne kuke - obično 5~6 kg i čak do 10 kg. Neće lako pasti.Za višekratnu

HRK 32.97
Iz robe

SUPER VODOOTPORAN : Obična ljepljiva kuke отвалятся u dodiru s vodom.Naše neoznačenih kuke će ostati trajna čak i u vodi spreju vode, vlage na zidu. Visoka KVALITETA MATERIJALA : nema tragova, nema stanja, nema tragova kuka je solidan ljepilo bez podloge, dobra elastičnost i čvrstoću, nije lako otkinuti, odcjepljenje neće ostaviti bilo teško удаляемых ostataka ljepila, imajući zid čist. DOBRA OTPORNOST NA ATMOSFERSKE uvjete : nekoliko stupnjeva ispod nule zimi, visoka ljetna temperatura 40 stupnjeva.neće utjecati na njegovu adheziju i da će ostati trajan.Obične kuke osjetljivi na visoke i niske temperature, viskoznost se smanjuje, ili zraka padne zbog kompresije i ekspanzije. SOLIDAN je I STABILAN : Ljepljiv list posjeduje određeni stupanj fleksibilnosti, a površina više nego sama baza kuka, koji je jači i pouzdaniji bilo kuka na tržištu, tako da nema potrebe brinuti o njegovom padu. JEDAN KUKA ZA VIŠENAMJENSKO KORIŠTENJE : To je naširoko koristi u kupaonici, na otvorenom, u kuhinji, nakita, uključujući i utičnice, kante za smeće, toaletne četke, lonci za cvijeće, slike i još mnogo toga.Idealno za božićna svjetla i božićnog vijenca.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti