.

.

Čarobna Olovka za crtanje Vodom, Čarobna Olovka za crtanje Vodom za djecu 8/12 Boje, Crteži Vode Plutajuće Olovke sa Keramičkim žlicom/Ogledalo (8 boja)

Čarobna Olovka za crtanje Vodom, Čarobna Olovka za crtanje Vodom za djecu 8/12 Boje, Crteži Vode Plutajuće Olovke sa Keramičkim

HRK 28.74
Iz robe

_BOS_【Plovak automatski u vodi】Koristite ovu čarobnu olovku za crtanje vodom, za crtanje na keramičkim žlicu.Pri susretu s vodom oslikana uzorak će plivati sama po sebi, kao da tamo postoji život, a to je vrlo uzbudljivo!. _BOS_【Automatsko plutajući u vodi】Dizajn na bazi vode, što ga čini нерастворимым u vodi i izvučeni životinje mogu slobodno plutaju na vodi. _BOS_【Zanimljivo i zabavno】 Čarobni vodeni slikarstvo će probuditi znatiželju djece.Mama, tata i djeca mogu pridružiti sliku zajedno i doživjeti radost ručni rad!To je također zabavna igra za obiteljske i prijateljske susrete.Pronađite nevinost zajedno!. _BOS_【Sve što možete slikati】Višebojnom akvarel olovke čine objekti slikarstva brojniji, kao što su mala riba, kornjača, veliki kit, mali cvijet, leptir i tako dalje. _BOS_【Naširoko koristi】Boja vode doodle pen svijetle i jasne, prikladne su za djecu grafiti na papiru, napisali su na daskama, keramici, staklu ogledala i papiru.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti