.

.

WSZJJ Klasicni Pepeljara Kreativni Cvijet stakleno Keramička Pepeljara Automobil Ukras Namještaja Za Uređenje Kuće Pokloni za Valentinovo (Boja : C)

WSZJJ Klasicni Pepeljara Kreativni Cvijet stakleno Keramička Pepeljara Automobil Ukras Namještaja Za Uređenje Kuće Pokloni

HRK 933.66
Iz robe

♥ Kvalitet izrade jasno definirana, rubovima i uglovima glatka, bez štete na ruke. ♥ Ne sadrže nikakve štetne tvari, tako da vi i vaša obitelj možete ih koristiti s povjerenjem. ♥ Materijal : Visokokvalitetna keramika glatka i nežna, anti-UV lako blijedi, ima karakteristike otpornost na pad trošenja. ♥ Корозия nije lak za ispočetka, čineći vašu čišćenje je više udoban. ♥ Veličina : 16 * 11 * 5 pogledajte Materijal : keramika Ovaj proizvod je pogodan za upotrebu u kupaonici, spavaćoj sobi, dnevnom boravku, uredu i drugim sobama, lagan i praktičan.Da biste spremili spavaću sobu u čistoći, molimo vas, pokušajte zamijeniti vrećicu za smeće u мусорном kantu, da se spriječi ulazak komaraca.Priručnik za mjerenja može imati manje pogreške, ali ne utječe na normalno korištenje.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti