.

.

Glarks 100pc Silikonska guma Konusni Čep Asortiman Komplet za maskiranje Rupa u vrijeme prah za bojenje, slikanje, hidro Ronjenja, miniranja (100pc)

Glarks 100pc Silikonska guma Konusni Čep Asortiman Komplet za maskiranje Rupa u vrijeme prah za bojenje, slikanje, hidro

HRK 38.52
Iz robe

☎ Sve sužava izradi proizveden od ekološki čistog silikona, u skladu sa standardima ROHS, nije toksičan i bezopasan, a također može se ponovno koristiti. ☎ Visoka elastičnost, dobra izolacija i brtvljenje, otporan na visoke temperature do 260-315 stupnjeva Celzija, otpornost na kiseline i lužine, ne otopi i ne buja u kiselim tekućinama. ☎ Te sužava izradi idealni su za maskiranje rupa u procesu prah za bojenje, slikanje, ubrizgavanje ulja, hidro-potop, za obradu medija i sl. U procesu prah boje, sprečava prodor boje i kemijske tekućine.Odlično za затыкания kočnice, goriva, трансмиссионных, rashladnih i vakuum cijevi i priključaka. ☎ Ove konusni čepovi dostupni su u ružičastoj, crnoj, crvenoj, žutoj i plavoj boji bojama. 8 različitih veličina samo 100pc pakiran u prozirno plastično kućište, da stane bilo koji резьбовому ili незарезному rupu od 1/16" do 5/8" ID.Naširoko se koristi u građevinarstvu, elektronici, automobilskoj, mehanička radionica, laboratorija i sl. ☎ Ako imate bilo kakvih pitanja o veličini proizvod, molimo vas da pažljivo provjerite druga slika.Zbog ručnog mjerenja može biti greška, molimo vas, ne возражайте.Dajemo garanciju kvalitete, ako imate bilo kakvih problema prilikom korištenja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 12 sati.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti