.

.

Деревообрабатывающий Ušće, Metričke Inčni Vaga Jednostavna Instalacija 45 Tip Stalni Prateći Jig Uređaj Utor za Željeznički Standardna veličina za Montažu uređaja(800 mm (po veličini))

Деревообрабатывающий Ušće, Metričke Inčni Vaga Jednostavna Instalacija 45 Tip Stalni Prateći Jig Uređaj Utor za Željeznički

HRK 195.87
Iz robe

Uvodni željeznički slip izrađen od aluminijske legure, koji je otporan na trenje i koroziju, jaka i izdržljiva.S метрическими i inčnim zaslonima on je lagan za instalaciju i korištenje, a također je pogodan za ugradnju većeg broja prireza.Može se koristiti za glodanje metala, desktop i pilu, za klizna sprave i montažu uređaja.Kanal od aluminijske legure ima standardni fiksni otvor koji se može čvrsto fiksirati smještati i nije lako skliznuti u vrijeme korištenja.Uz pomoć ovog oluka možete povezati пильное platnu ili dvije vodilice, reiki, što je pogodno za različite operacije za obradu drveta.Značajke : 1. Može se koristiti za glodanje metala, desktop i pilu, za klizna sprave i montažu uređaja.2. Uvodni željeznički slip izrađen od aluminijske legure, koji je otporan na trenje i koroziju, trajni i izdržljivi.3. S метрическими i inčnim zaslonima on je lagan za instalaciju i korištenje, a također je pogodan za prihvat većeg broja prireza.4. Korištenje ovog oluka može vam pomoći da spojite пильный disk ili dvije tračnice pruge, koje su pogodne za različite operacije za obradu drveta.5. Kanal od aluminijske legure ima standardni fiksni otvor koji se može čvrsto fiksirati smještati i nije lako skliznuti u vrijeme korištenja.Postavke : Vrsta proizvoda : Деревообрабатывающий ЖелобМатериал : aluminijska сплавцвет : Красныйсистема : metrički i carski Upućivanje Popis : 1 x Деревообрабатывающий padobran.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti