.

.

Zacro Wireless Switch Controller for Nintendo - Gamepad Ugrađena Baterija, Daljinski navigacijsku tipku za Nintendo Switch Pogodan za multiplayer igre, 2 kom.

Zacro Wireless Switch Controller for Nintendo - Gamepad Ugrađena Baterija, Daljinski navigacijsku tipku za Nintendo Switch

HRK 126.30
Iz robe

【Kompatibilnost za Nintendo Switch/Switch Lite】 : Ovaj sporedni bežični kontroler je posebno dizajniran i kompatibilan je sa Nintendo Switch/Switch Lite.Pametan raspored tipki i ergonomski dizajn ručke, osloboditi vas od osjećaja umora prstiju tijekom igre. 【Ugrađeni motor】Podrška za upravljanje prometom-os žiro za Nintendo motion sensing i funkcije vibracije motora.Čini kontroler switch za nintendo fleksibilniji i daje vam uzbudljivo iskustvo igranja.Kontroler Zacro switch za nintendo vrlo pogodna za multiplayer zabavnih igara, kao što su "Star Fight", "Mario Racing" i tako dalje. 【No Delay】Ovaj kontroler prekidač za nintendo koristi novu bežičnu tehnologiju prijenosa Bluetooth 3.0, koja se može lako i brzo uparena, radi Bluetooth u roku od 10 m, dobiva instant povratnu informaciju od vašeg kontrolera bez ikakvih kašnjenja.On može održavati stabilan signal veze za vrijeme igre. 【Vrijeme reprodukcije】Ugrađeni 300 mah/3,7 U высокоэнергетический polimera ionska baterija, on može raditi kontinuirano, u roku od 5~6 sati nakon potpunog punjenja.Čak i uz visoke frekvencije vibracija može osigurati 3,5 sata neprekidnog igre, a punjenje traje oko 2 sata.Zacro wireless switch controller podržava multiplayer multiplayer online igre, možete pozvati više obitelji i prijatelje da igraju igru zajedno. 【Najbolji izbor】Set sadrži žute i dragocjene zelene kontroleri.Šareni dizajn i malu težinu, možete ga nositi sa sobom gdje god idete, i uživajte u zadovoljstvo igre u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu!Kupujte s povjerenjem.Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja u vezi ovog proizvoda, molimo kontaktirajte nas, i mi smo na usluzi 24 sata dnevno.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti