.

.

Auniwaig M10 x 1.5 mm Stroj Navoj Ručno Rezbarenje Umrijeti velike Brzine Brzoreznog Čelika Okrugli Stroj Navoj Umrijeti 1 kom.

Auniwaig M10 x 1.5 mm Stroj Navoj Ručno Rezbarenje Umrijeti velike Brzine Brzoreznog Čelika Okrugli Stroj Navoj Umrijeti

HRK 46.53
Iz robe

【Značajke】- Коническое фиксирующее rupu, trajno фиксирующее i ne ima široku tkati dodatni suzdržanost; pogodno za ponovno rezanje postojećih niti u čvrstim materijalima kao što su metal, i uspostave nove teme u mekim materijalima, kao što su plastika. 【Jednostavnost korištenja】- Позиционирующая utor matrice mora biti poravnan s крепежным vijkom u sredini francuskog ključa; i vijak mora biti umetnuta u utor matrice i pritegnuti. 【Primjena】- Okrugli pečati pogodni su za narezivanje navoja opće namjene; Mogu nositi; ispraviti ili brisati vanjski navoj; Izvrsni su za održavanje i popravak. 【Savjeti】- potrebno Ga je okrenuti svake 1/4~1/2 okretaja, kako bi se olakšalo puštanje čips iz rupe za strugotine; Pravo ulja za podmazivanje mora biti objavljeno na rezanje rub pečata prilikom нарезании navoja. 【Round Die】- Veličina navoja : M10 x 1.5 mm; Suptilna brušenje; Izrađen od hss; tvrdoća i otpornost na habanje za duži vijek trajanja.

R

Ovo bi vam se moglo svidjeti